Iespēju salīdzinājums

IESPĒJU SALĪDZINĀJUMS
starp separāta (atdalošā) tipa sulu spiedēm un sulu spiedi ANGEL JUICER ar aukstās presēšanas metodi

 

Premium klases ANGEL sulu spiede ar aukstās presēšanas metodi

 

Parastā sulu spiede – centrifūgas tipa vai separāta (atdalošā) tipa


  1 2

Produkts (1 kg)

% iegūtās sulas

Zaļumi un ārstniecības augi

Kviešu asni (500 g)

96% 18%

Selerijas kāts

90% 67%

Spināti (500 g)

85% 15%

Lapu salāti, pieneņu lapas

82% 20%

Dilles (500 g)

77% 20%

Pētersīļi (500 g)

71% 20%

Sibīrijas lapegles skujas (500 g)

81% 1-3%

Augļi

Granātāboli

92%

(pienaini rozā krāsā, ļoti salda, bez skābas piegaršas)

43%

(rubīnsarkana krāsa, svārstās no viegli skābas līdz ļoti skābai, atšķirībā no šķirnes)

Āboli

90%-75% 66%-45%

Mandarīni

88%-80% 76%-45%

Ananāsi

88%-80% 67%-45%

Kivi

77%-70%

(salda garša ar sīvu piegaršu no sēkliņām)

62%-35%

(skāba garša)

Ogas

Zemenes

88%-83% 64% -20%

Avenes

87%-80% 54%- 10%

Jāņogas

87%-80% 54%-10%

Ērkšķogas

87%-80% 54%-10%
Dārzeņi

 

Burkāni

82%-70% 59%-33%

Ķirbis

75%-70% 57%-30

Ķiršu tomātiņi

80-75%

(bagātīga garša, konsistence un krāsa, sulas daudzums ir atkarīgs no tomātu šķirnes – jo tie ir blīvāki, jo vairāk sulas)

67%-49%

(caurspīdīga, ūdeņaina sula ar nogulsnēm)

altie kāposti

81%-75%
59%-40%

Sarkanie kāposti

80%-73% 54%-40%

Bietes

82%-74%

(salda garša, bez pelējuma un sīvuma piegaršas)

59%-40%

(saglabājas pelējuma piegarša)

Graudi, rieksti un sēklas

Graudi

Sulu no sēklām iegūst samaļot veselas sēklas un izspiežot iegūto masu caur presēšanas uzgali, kas nodrošina vitaminizēta „pieniņa” izdalīšanos.

Sulu nevar iegūt!

Rieksti

Sēklas

Kontakti

Head office:

SIA „ ATIKA GROUP”
Pernavas str. 1- 55, Riga, Latvia
ph./fax: +371 288 92963 

atikagroup05@gmail.com